Noviteiten

Stijlhuis in de Media

Stijlhuis is de regisseur in een totaalconcept van ontwerpen, bouwen en inrichten van uw droomhuis. Gedreven door een passie voor perfectie en samenwerking creëert Stijlhuis samen met de klant een theater van wonen op wens. Met een happy end. Doelgericht en daadkrachtig.

Stijlhuis legt de loper voor u uit...

De ultieme ontzorging. Dat is wat Stijlhuis beoogt, zodat de droom die u voor ogen heeft ook daadwerkelijk uitkomt en geen fata morgana blijkt. Want er gaat niet zelden iets mis in het proces dat tot uw droomhuis moet leiden of u merkt tot uw ontsteltenis dat u uiteindelijk niet heeft gekregen wat u had verwacht. De mogelijke oorzaak? Onvoldoende communicatie tussen de verschillende partijen die aan uw droomhuis werken. En als het misloopt, wijst iedereen met de vinger naar elkaar en blijft u met de kater achter. Dat is niet de stijl van Stijlhuis. “Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en verwezenlijken diens ideaal honderd procent”, verklaart Rob Janssen, bouwbegeleider van Stijlhuis in Meijel.

Adviseren, sparren en begeleiden

Ontzorgen is meer dan het bouwproces van A tot Z uit handen nemen. Het is adviseren, sparren en begeleiden tot uw droom uitgekristalliseerd is tot het beste maak- en haalbaar resultaat. En tijdens het proces hoeft u niet aan de kant toe te kijken. “Dat is afhankelijk van de wensen: de een heeft een drukke baan en geen tijd om een rol in het bouwproces te spelen, de ander wil er juist wel nauw bij betrokken zijn. Het is de kunst om voor ieder een maatpak te creëren”, geeft Rob Janssen aan. Stijlhuis vertaalt de passie voor perfectie met een ultieme klantgerichte aanpak. Iedere klant krijgt een vaste, deskundige bouwbegeleider die hem door alle fases van de wondere wereld van het bouwen meeneemt. “De klant geeft aan hoe hij het wil en wij regelen het. Hij hoeft niet zelf op pad om alles te regelen of uit te zoeken.”

Unieke samenwerking

Het uitmuntende resultaat dat Stijlhuis uiteindelijk vormgeeft vindt zijn oorsprong in de unieke samenwerking tussen uiteenlopende disciplines die bij de totstandkoming van uw droomhuis betrokken zijn en de gedegen, omvattende voorbereiding. Vanaf het eerste moment van visualisatie van uw droom tot uiteindelijke oplevering van het nieuwe ‘thuis’, staan de wensen van de klant centraal. “Als voor de klant alles klip en klaar is en zijn gedachten uitgekristalliseerd zijn tot een helder concept, beginnen we met ontwerpen en wordt het programma van wensen en eisen minutieus uitgewerkt. Pas als iedereen weet wat hij moet doen, gaan we bouwen. Dan kun je ook probleemloos doorbouwen en kom je niet voor verrassingen te staan. Dat vindt de klant prettig. Hij heeft van te voren goed kunnen nadenken over de invulling van zijn nieuwe ‘thuis’, hoe wil hij leven en wonen, hoe wil hij wakker worden, hoe wil hij oud worden in zijn huis, hoe wil hij gasten ontvangen, hoe wil hij genieten van zijn tuin? Alle voor- en nadelen worden besproken en leiden uiteindelijk tot een ideaalplaatje. Want een huis moet als een warme deken zijn, je moet je thuis voelen.” Omdat wensen en smalen van tevoren helder en inzichtelijk zijn gemaakt, kan Stijlhuis de klant matchen met de passende designer voor zowel de buiten- als de binnenzijde van de woning.

Goede oplossing

Deze open en communicatieve aanpak leidt niet alleen tot een optimaal resultaat, maar beperkt ook de faalkosten die in de bouwwereld soms wel vijftien procent van de totale bouwkosten bedragen. “Door faalkosten te reduceren, kunnen we tegen concurrerende prijzen werken”, licht Rob Janssen toe. Maar ook andere kleine ergernissen zijn op deze manier te voorkomen: tijds- en budgetoverschrijdingen, afspraken die niet nagekomen worden, verwachtingen die niet ingevuld worden... “Iemand die gaat bouwen krijgt niet altijd wat hij wil of de kwaliteit die hij in gedachte had”, weet Rob Janssen. “Het ene stucwerk is niet hetzelfde als het andere. Wij rekenen af met de zesjescultuur en gaan minimaal voor een negen. Daar selecteren en controleren we op. En ook na oplevering bieden we nazorg. Een klant blijft tot in lengte van dagen onze klant. Wij lossen de verwachtingen wél in.” Dat neemt niet weg dat bouwen mensenwerk is en er fouten gemaakt kunnen worden, relativeert Rob Janssen. “Maar dan is het de vraag: hoe los je het op zonder dat de klant daar de dupe van wordt? Want de zorg voor een goede oplossing is onze zaak. En de goede oplossing blijft hangen!”