Stijlhuis Concept

Stijlhuis Concept

Een huis met een ziel.
Een huis met een verhaal.
Een huis dat ùw persoonlijke smaak ademt.
Een oase van sfeer, comfort en ambiance,
waarin u de hoofdrol speelt.

Stijlhuis, aangenaam!
Stijlhuis is een professioneel uitgerust team voor al uw nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. Zowel particuliere als zakelijke klanten bieden wij een theater van wonen of werken. Deskundigheid, kwaliteit, ervaring en een passievolle bezieling voor het vak zijn op ons bouwkundige lijf geschreven eigenschappen. Ieder betrokken specialist staat honderd procent garant voor zijn discipline. Samen hebben we één gemeenschappelijk doel: het ontwerpen, bouwen en inrichten van dat ene, unieke, bezielende bouwproject. Dat kan een woning, kantoor, restaurant, hotel of winkel zijn. Uw wensen en ideeën met ons gevoel voor kwaliteit, subtiliteiten en details, vertaald in uw persoonlijke wereldvoorstelling.

In die prettige wetenschap kunt u met een gerust hart het complete bouw- en uitvoeringstraject in onze handen achterlaten. En daarbij rekenen op een speciaal op u toegesneden benadering en planvorming. Geen dagmenu’s, wij bereiden uitsluitend à la carte!

Ervaar het gevoel van volledige ontzorging. Van zorgeloos toeschouwen en genieten.

De kracht van de topregisseur, die het proces beheerst. Het stijlhuisgevoel.


You can dream your life
Or live your dreams
Time to choose
Stijlhuis

Informatie aanvragen

´╗┐Beleef het gevoel van volledige ontzorging. Van zorgeloos toeschouwen en genieten. Het stijlhuisgevoel. Vraag hier informatie aan